Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Ямбол

Счетоводна къща Ямбол

Счетоводна къща Крестън БулМар няма представителство в град Ямбол, но предстои в скоро време да разкрие такова. Ако сте собственик на консултантска кантора, ползваща се с добро име в града, и ако имате желание за сътрудничество с водеща компания в бранша, моля използвайте долната форма за връзка с нас, за да обсъдим съвместните възможности.

Обща информация за град Ямбол

Ямбол е 13-ти по брой на населението град в България. Намира се в Югоизточна България, построен е по течението на река Тунджа.

Историята на Ямбол

Плодородните земи на днешен Ямбол са били заселени още в дълбока древност. В района са открити над 30 селищни могили, които доказват наличието на организиран живот още от преди 5 000 години преди новата ера.

През годините градът е сменял последователно е сменял много имена, както следва: Диосполис, Дамполис, Дямполис, Дианполис, Хиамполис, Гренбоел*, Динибули, Дъбилин, Дубилин, Диамболи, Янболу, Ямболъ, Янболи и накрая сегашното му име — Ямбол. Като град за пръв път е бил застроен от римския император Диоклециан, който случайно минавал през района и бул удивен от плодородието на земите. Наредил на мястото да се издигне голям град и да носи величественото име Диосполис - град на Зевс.

Икономика и счетоводство

Счетоводна къща Ямбол. Счетоводни кантори в град Ямбол. Счетоводно обслужване

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter