Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Чирпан

Счетоводна къща Чирпан

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Чирпан. Ако сте представител на консултантска фирма в град Чирпан и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Чирпан

Чирпан е град в Централна България, област Стара Загора, разположен в сърцето на Тракия. Населението на Чирпан според последното преброяване възлиза на 15 532 души.

Чирпан се е образувал от антично римско селище, което е основано от преселници. Градът е започнал да съществува на територията на сегашното си място още от 15 век. Името на града произлиза от римското име на селището и е свързано с извор Текир. Чирпанците са първите след освобождението, които започват борба за обединение.

В града са добре развити отраслите на машиностроенето, текстилната и винарната промишленост. Заводите Бъдещност и Ангел Пеев са представители на машиностроенето, заводът 23 Септември е представител на текстилната промишленост, като намира пазари и в чужбина, а Винпром Чирпан преди години е бил най-големия производител на пенливо вино в Балканския полуостров. След края на социализма икономиката на града започва да запада.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter