Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Хасково

Крестън БулМар – Хасково е счетоводна къща приемник на ВИП-конто, която е с традиции и добро име на счетоводния пазар в Хасково от 2005 г. Екипът ни е предимно от млади хора, които обичат работата си и се стремим към висок професионализъм, основан на опита и желанието да използваме всички съвременни методи свързани със счетоводната работа. Стремежът ни е с висококвалифицирани, компетентни, бързи и точни действия да бъдем в услуга на нашите клиенти при решаване на проблеми свързани с дейността.

Нашите предимства са в отношението ни към клиенти, към институции и партньори. Обслужваме клиентите си любезно и с уважение, с лична заинтересованост решаваме проблемите им свързани с бизнеса.

Доброто познаване на данъчното и счетоводно законодателство са гаранция за намиране на най-добрите решения и решаване и на най-заплетените ситуации.

Хасково - Мари Пандулева

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Хасково е Мари Пандулева

Телефон: (038) 591 048

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Хасково

Хасково, пл. "Градска болница", търговски к-с "21-ви век", ет. 3, офис 3

icon

Обща информация за Хасково

Счетоводна къща Хасково

Град Хасково е разположен в Централна Южна България, окръжен и областен център. Намира се в близост до турската и гръцката граница, което до голяма степен определя местния климат. Населението му наброява 76 000 души (по данни от 2011-та година), което го нарежда на 12-то място в страната.

Историята на Хасково

Историята на град Хасково започва преди повече от 1 000 години. В чест на хилядната годишнина, в центъра на града е издигнат паметник-часовник.

Далеч по-рано, първите следи от организиран живот на територията на днешния град водят към 5 000 години преди новата ера. По-късно, тук са живели траки. Те са наричали града Марса, а като географска местност е била известна под името Асти (от там идва името на бирата, която се произвежда днес в Хасково).

Когато идват турците, те наричат града Хаскьой.

В околностите на Хасково, в района на село Клокотница през 1230 година се проежда знаменателна битка, при която войските ни триумфират. Под водачеството на цар Иван Асен II българите разгромяват войските на епирския император Теодор Комнин, който погазва сключен по-рано мирен договор и нахлува в българските земи.

Счетоводното обслужване в Хасково

Счетоводните кантори в Хасково работят предимно с малки фирми и еднолични търговци. Средните и големи фирми все още поддържат собствени счетоводни услуги и като цяло не се възползват от предимствата на аутсорсинга на счетоводство.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter