Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Харманли

Счетоводна къща Харманли

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Харманли. Ако сте представител на консултантска фирма в град Харманли и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Харманли

Харманли е град в област Хасково и е в непосредствена близост до град Хасково. Населението му от 18 хиляди души го прави на 3-то място в областта след Димитровград.

Малко селище се е формирало на мястото на сегашния град още през началото на желязната епоха. Днешния вид град Харманли започва да добива от 1510 година. Мястото се е намирало по пътя до Цариград и построената Кервансарая е приютявала голяма част от пътниците натам и постепенно се е образувало селище и харман, което е равна земя, където се вършее житото. Хората, които са работели в този харман са се наричали хармани, и именно от това идва наименованието на селището.

Важните отрасли на икономиката са селското стопанство, маслодобивът, месообработването, производството на мебели, ремонт и поддръжка на автомобили. По времето на социализма, Харманли е бил важен център за отраслите на леката промишленост – предимно текстил. В града все още функционират два завода за вино, които произвеждат висококачествено вино от местните лозя.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter