Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Търговище

Към момента Крестън БулМар няма офис в Търговище. Ако сте собственик на счетоводна къща Търговище, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни.

Обща информация за град Търговище

Счетоводна къща Търговище

Търговище се намира в Североизточна България и е център на едноименната Търговишка Област. Населението на града прогресивно намалява, и според последното преброяване възлиза на 37 хиляди жители.

Многоотрасловата икономика движи Търговище напред с изключително концентрирана индустрия. Градът е важен икономически център за развитие на цялата област. В близкото минало са елиминирани голяма част от структуро-определящите предприятия и този икономически спад все още не е преодолян. Надеждата за развитие на промишлеността е постоянно реструктуриране и модернизация. Големи инвестиции ще изисква ориентирането към конкурентни и модерни производства. Все пак има и положителни показатели на икономиката – безработицата намалява, продукцията се характеризира с устойчив растеж. Приходите в общината се допринасят главно от малките и средни предприятия. По-големите предприятия в града са Винпром Търговище, Божур 2000, ЕнерСис, Кока Кола ХБК България, Мебел Стил и други.

Образованието в Търговище е представено от 13 училища – 4 основни и 9 гимназии. Има голяма библиотека и школа за изобразително изкуство и школи за народни танци. Намират се два театъра – драматичен и куклен.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter