Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Троян

Счетоводна къща Троян

За момента Крестън БулМар няма представителство в Троян. Ако сте представител на консултантска фирма или счетоводна къща в град Троян и търсите партньорство с водеща компания, за да се развивате с нейните темпове, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Троян

Троян се намира в Централна България в област Ловеч по поречието на река Бели Осъм. Той е втори по големина в областта с население от 21 194 души.

На територията на града развиват своята дейност множество малки и средни предприятия, както и няколко големи фирми – Лесопласт, Калинел, Софарма, Вител, Рико Стил, Елматех, Винпром Троян. От край време занаятчийството процъфтява – производство на мебели, дърворезба и керамика. Хранително вкусовата промишленост същи е добре развита - в града се намира хлебозавод, обслужващ цялата област, има няколко мандри за производство на различни млечни изделия, както и четири завода за производство на месни продукти. Троян е значим транспортен възел.

Един от най- важните отрасли за Троян е туризма и хотелиерството. На територията на общината се намират много исторически забележителности, от които Троянския манастир, Зелениковски манастир, 8 църкви, няколко музеи, археологически комплекс „Состра”, много паметници.

Образованието в Троян е представено от 11 училища и 6 читалища. Спортът е добре развит – има школи за карате, Джу Джицу, футбол и баскетбол, мотоциклетизъм.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter