Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща > Контакти > Стара Загора

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Kreston BulMar Стара Загора

Kreston BulMar Стара Загора

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар Стара Загора е Събимир Стоянов.

Телефони: (042) 624 508, 0887 277 580

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Стара Загора

icon

За Стара Загора

Счетоводна къща Стара Загора

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Стара Загора. Ако сте представител на консултантска фирма в град Стара Загора и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Стара Загора

Стара Загора е с население 140 000 жители и по този показател се нарежда на 6-то място в страната. Градът е сред основните икономически центрове в южна България. Разположен е в Горнотракийската низина и граничи с планините Сакар и Средна гора.

Ст. Загора е един от най-древните български градове. Смята се, че историята му започва още 5 в.пне от тракийското селище Берое. Присъединяването му към България се случва през 717 година, когато хан Тервел оказва помощ на Византия при разбиването на многобройна арабска армия и в знак на благодарност получава областта Загоре.

В годините преди Втората световна война в покрайнините на Стара Загора се заселват голям брой бежанци от тракийските и македонските земи. След войната започва да се развива промишленост, която изисква работна ръка. Постепенно бежанците се изселват към вътрешността на града и така сформират основна част от местното население. По-късно се присъединяват и няколко от околните села.

На територията на Стара Загора функционират 3 висши учебни заведения и 40 училища. 4 културни и природни забележителност на града влизат в 100-те национални туристически обекта на България.

Икономика на Стара Загора

Най-големият работодател в Стара Загора е Марица-изток, където са ангажирани над 20 000 души. Друг голям работодател е фирма Кълвача, която снабдява с оборудване 60% от газостанциите в България. В Ст. Загора се намира и най-голямата за страната пивоварна - Загорка. Добре развито е селското стопанство, като се произвеждат предимно зърнени култури. Местни локации имат много от големите търговски вериги, има изграден и функциониращ мол, в момента се изгражда втори.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter