Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - София

Kreston BulMar е сред най-реномираните и доказаните надеждни партньори в сферата на счетоводните услуги. В офиса ни в град София работят над 60 професионалисти, които обслужват над 1500 постоянни клиента.

Моб. тел:0888 17 77 27

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в София

1309 София, ул. Нишка 172 (бивша ул. Найчо Цанов 172)

icon

Вечно младата София

Изглед към София от Витоша

Днес София се превърна в основна цел за мнозина българи най-малкото защото тук бизнеса просперира и се откриват все повече работни места. Има данни, че жителите на столицата минават брой два милиона души като много от тях учат и работят.

Столичани са горди с Витоша, Националния дворец на културата, Софийския университет, многото на брой театри и кина. София има и доста интересен нощен живот, който се радва на внимание както от българи, така и от гостите на държавата.

И макар огромния интерес към работните места в София, те не свършват тъй като новите фирми отварят врати именно тук.

Ако имате интерес към търговията в столицата ще откриете достатъчно обекти, които са подходящи за вас. Вие ще може да се възползвате от гъвкаво строителство, юридически услуги, борси за стоки на едро и счетоводни къщи. Всичко това ще ви даде добър старт на развитието ви.

Относно икономическия растеж на град София може да се говори много, но каквото и да кажем констатираме, че тук има сериозни фирми и инвеститори, които заслужават внимание. Младите и образовани хора трябва да търсят професионалното си израстване в една по-интелигентна среда и смятаме, че именно столицата е града, в който те могат да докажат способностите си.

Съществувават и ред качествени счетоводни къщи в София, което казано по друг начин означава, че компаниите се развиват и осчетоводятват приходи с всеки нов ден. Ако имате нужда от такъв тип услуги за да започнете бизнеса си то повярвайте, че има доста компетентни счетоводители очакващи вашите оферти.

София и нейните деца са в основата на големия роден пазар. Столичани работят неспирно и задоволяват изискванията на топ инвеститорите у нас. Вие също може да пробвате късмета си във вечно младата София и да изградите по-добрата си бизнес визия сред обществото.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter