Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Смолян

Kreston BulMar е най-голямата счетоводна компания в Смолян и региона. Колективът ни се състои от 10 професионалисти в различни области, което гарантира на клиентите ни компетентност и решения на всички проблеми.

Смолян - Елена Динкова

Лице за контакт

Запитвания за региона на Смолян отправяйте към Елена Динкова

Телефони: (084) 62 93 12; 0888 369 334

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Смолян

Смолян 4700, Хан Аспарух № 4

icon

Счетоводна къща Смолян

Счетоводна къща Смолян

Обща информация за град Смолян

Смолян е разположен в южната част на страната, близо до границата ни с Гърция. Населението му, според преброяването от 2011 година, е около 30 000 души.

Икономическото развитие е представено главно от фирми в техниката и услугите. Последно време се наблюдава добро развитие на града. Направена е нова главна улица, изградени са много хотели, ресторанти и дискотеки. Инвестициите в града се увеличават с всяка изминала година. Един от мащабните проекти, реализирани в Смолян е ски парк Перелик, като планираната инвестиция е за над 400 милиона евро – ще се изградят над 200 километра писти за близо 30 хиляди скиори, 1500 оръдия за сняг, голям паркинг а 8000 автомобила както и тематични паркове за над 4000 посетители. Заради този проект се предвижда и изграждане на летище както и 100 километров трилентов път до Пловдив. Непрестанно стартират работа нови фирми и заведения, нуждаещи се от счетоводно обслужване, което благоприятства счетоводните къщи в Смолян. Друг инвеститор подпомогна купуването на нови противопожарни автомобили за 5 милиона лева. За периода 2004-2006 инвестициите в инфраструктурни проекти са се увеличили неимоверно. Проект за друг спортно-туристичеки център, който стартира през 2007, е „Момчиловци”, а инвестицията е в размер на 250 милиона евро. Планирано е да се изградят голф игрище, писти, футболни игрища, конна база и др. Стартирането на всички тези проекти показва, че Смолян залага главно на печалби от туризма. С всяка изминала година инвестициите в строителството нарастват. Има няколко предприятия които все още функционират на територията на Смолян – едно от най-голямото предприятие за производство на кабели в България се намира именно там, има и предприятия занимаващи се с текстил, производство на яйца и птиче месо, както и млечни продукти.

Образованието в Смолян е на добро ниво – има 5 500 обучаващи се студенти, има 4 основни училища, 2 средни и 9 гимназии. Освен това Смолянска община е на първо място в България по брой читалища – с цели 87.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter