Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Сливен

Счетоводна къща Крестън Булмар – Сливен предлага професионално, модерно и качествено счетоводно обслужване. Извършваме качествени финансово-счетоводни услуги в областта на данъчното законодателство, трудово-правните и осигурителни отношения, съобразени с всички новости в нормативната уредба. Залагаме на прозрачност, гъвкавост и своеврeменност при вземане на решенията. Винаги сме на среща за вашите въпроси.

Кантората ни е създадена и функционира за Вас и вашите индивидуални нужди. Вашият бизнес е важен за нас и затова се стремим да удовлетворяваме очакванията ви по най-добрия и ефективен начин. Можете да разчитате на лоялност, дискретност и професионализъм във всяко едно отношение.

Цел на счетоводна къща Крестън Булмар - Сливен е да повиши финансово-счетоводната култура в бизнеса, защото това е гаранция за сигурност и успех.

Сливен - Васил Байнашев

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Сливен е Васил Байнашев.

Телефон: (044) 581 681

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Сливен

icon

Бъдещето пред град Сливен

Градинката и фасадата на Детския комплекс в Сливен

Сливен се намира в Югоизточна България, в непосредствена близост до Нова Загора и Ямбол и само на 100 км от бургаското пристанище. Сливен е популярен и с името ”Градът на стоте войводи”, произтичащо от историческите факти, свързани с движението на хайдутите на тези географски ширини.

Не отдавна кмет на града бе бившия футболист национал Йордан Лечков, а днес градоначалническия пост заема Кольо Йорданов Милев. За периода 2010-2011 година градът стана популярен с различни политически разногласия, но днес ситуацията е значително по-спокойна.

От икономическа и бизнес гледна точка Сливен поддържа прилично ниво. Гражданите могат да използват услугите на няколко известни хипермаркета предлагащи хранителни и битови стоки а също така да потърсят помощ от счетоводни къщи, юристи, медицински работници и много други.

Сливенчани имат на разположение няколко добри ресторанта и заведения за хранене. Нощният живот е умерен но не може да се каже, че липсва. С всяка изминала година стандарта се вдига и хората стават все по-доволни.

Ако решите да развивате частен бизнес можете посетите счетоводна къща в Сливен, която да ви консултира за вашите конктретни намерения. Заради зачестилите интереси на нови инвеститори тук счетоводството е една от особено търсените услуги.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter