Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Свищов

Счетоводна къща Свищов

Към момента Крестън БулМар няма офис в Свищов. Ако сте собственик на счетоводна къща в град Свищов, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за Свищов

Свищов е разположен по средното поречие на река Дунав във Великотърновска Община. Градът е трети по големина в областта с население малко над 30 000 души и 50 000 за цялата община. Градът е разположен на територия от 625 321 кв. км. като около 80% е обработваема земя.

Свищов е един от средно добре развиващите се български градове. Нивото на безработица е малко над 6%, според статистическите данни. Характерни са много отрасли на икономиката, а промишлеността е с важна роля за икономическото развитие на града, като допринася за близо 60% от доходите на общината и ангажира 43% от работоспособните хора. Общината реализира над 50% от приходите от добива и 19% от преработването за цялата Великотърновска област. Налице са изключително благоприятни почвени и климатични условия за добро развитие на селското стопанство – отглеждане на различни зеленчукови и зърнени култури, лозя, цвекло и други. Има няколко големи фирми от строителната и химическата индустрия, както и множество малки и средни фирми в сферата на леката промишленост и услугите, които са главен обект на обслужване от счетоводните къщи в Свищов. Главна цел на общината е да създаде жизнена среда с добра инфраструктура, качествено строителство и благоустройство. Последно време се наблюдава усилено строително на офиси и жилищни съоръжения.

Ферибот, който може да превозва от автомобили до тирове, свърза Свищов с румънския град Зимнич, и спестява разстояние от 140 километра, които ще се изразходят ако се тръгне по Дунав мост през Русе.

Културни забележителности

Свищов разполага с много забележителности – Етнографския музей, останките на Свищовската крепост в центъра на града, две амфитеатрални сцени, родната къща на Алеко Констатинов, който е един от най-видните български писатели, църквите, построени преди 4 века „Св. Димитър” и „Св. Петър и Павел”, катедралния храм „Св. Троица” построен от Колю Фичето и часовникова кула. Свищов е родно място на много видни български писатели и дейци.

Счетоводството в Свищов

счетоводна къща, счетоводни услуги ...

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter