Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Свиленград

Счетоводна къща Свиленград

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Свиленград. Ако сте представител на консултантска фирма в град Свиленград и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Свиленград

Свиленград се намира в Южна България, област Хасково, близо до границата ни с Турция и Гърция. Градът е един от по-големите градове в областта с население от 18 115 души. Той е разположен по двата бряга на река Марица.

Данни за заселници в региона на Свиленград датират още от желязната епоха. Римското присъствие е оставило доста следи във региона. Районът е бил важен кръстопът и център на непрестанни войни. През 1205 година войските на Калоян разгромяват на непобедимата кръстоносна армия на образуваната от кръстоносците Латинска държава.

В икономиката на града транспортът е с голямо значение, с добре развита инфрострактура и доброто развитие на града като транспортен център. Общината разполага с изключително благоприятни почвени и климатични условия за развитие на селското стопанство. Отглеждат се главно зърнени култури (пшеница, ечемик, слънчоглед), лозя, тютюн (ориенталски и Вирджиния). Оранжерийното производство също е много добре развито, поради многото слънчеви дни през годината, което позволява ранно и късно отглеждане на зеленчуци. Като цяло община Свиленград е една устойчиво развиваща се част от територията на страната, и е доста привлекателна за чуждестранни инвестиции.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter