Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Сандански

Счетоводна къща Сандански

Към момента Крестън БулМар няма офис в град Сандански. Ако сте собственик на счетоводна кантора или консултантска компания в Сандански, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за град Сандански

Сандански се намира в югозападната част на страната, в област Благоевград, близо до град Петрич и гръцката граница. Според последното преброяване, населението на града възлиза на малко над 27 хиляди души. Безработицата е около 4%.

Водещите отрасли в икономиката на града са туризма, текстилната и хранително-вкусовата промишленост, дърводобива и дървообработването, производство на медикаменти, строителството и металообработването. Хранително-вкусовата промишленост е стабилна – произвеждат се главно вина и спиртни напитки, безалкохолни, млечни продукти и др. Поради подобряването на растениевъдството, хранително-вкусовата промишленост нараства с бързи темпове. Шивашката промишленост също е добре развита – има няколко инвеститора в града, а предприятията произвеждащи бельо и трикотажни изделия, успяват да печелят и от износ. Макар да има останали фирми, занимаващи се с фармацевтика, те нямат особена тежест в икономическото развитие на общината. Има няколко строителни фирми, които развиват своята дейност главно на територията на общината. В миналото металообработването е бил един от приоритетните отрасли, но днес има слабо присъствие. Селското стопанство е с важна роля във всички селища на територията на общината – 35% от земите са обработваеми. Туризмът заема изключително важно място в икономиката на Сандански и притежава изключително голям потенциал. Градът е утвърден курортен център за лечение на различни заболявания и процедури с минерални бани. Градът е най-добрият избор в цяла Европа за естествено лечение на бронхиална астма, както други хронични и урологични заболявания, което е от изключително важно значение за туризма. Изградени са СПА центрове, ресторанти и места за развлечения, които са предимно клиенти на счетоводните къщи в Сандански.

На територията на общината се намира един от най-значимите паметници на културата – архитектурно-историческия резерват Мелник, който е и най-малкия град в България. Непрекъснато развиват своята дейност търговци на едро и дребно. В последно време се наблюдава усилено изграждане на търговски площи и търговски комплекси.

На територията на общината функционират 12 основни училища, 2 начални, 1 средно училище и 4 гимназии.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter