Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Русе

Счетоводна къща Русе

Ако сте ръководител на счетоводна къща в град Русе и имате желание кантората ви да расте с най-бързите темпове в сектора, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти. До момента Крестън БулМар няма офис в Русе и разглежда възможности за брандиране на дейността в крайдунавския град.

За град Русе

Русе е петият по брой на населението град в България с 150 000 жители. Той е най-големият ни град по поречието на река Дунав, там е и мостът към българо-румънската граница, което го прави важен транспортен и стопански център.

Русе има 23-вековна история, която започва с римската пристанищна крепост Приста. Градът е популярен и с добре запазената си архитектура от XIX век (основно в централната част на града), повлияна от виенска барокова школа. Над 250 обекта са обявени за паметници на културата. През по-голямата част от годините на XX век Русе е един от най-важните български центрове в отношение на икономика, транспорт, култура и образование. Тежки са последните 20 години на века, когато сериозен процент от населението на региона се изселва поради екологичното замърсяване от близкият румънски химически завод в Гюргево и поради общата за страната икономическа криза през 90-те години.

Счетоводството в Русе

Днес Русе отново е в позиция на голям индустриален център. Най-наситени са секторите от леката промишленост, предимно шивашка, текстилна и хранително-вкусова промишленост. Само в шивашката индустрия работят над 8 000 човека. Именно това са сферите за които се съсредоточват най-много счетоводни услуги, както вътрешно-фирмени, така и аутсорснати към независими счетоводни къщи. Силно присъствие имат и няколко фирми в химическата промишленост. Развито е също и корабостренето.

Има присъствие на много от големите търговски вериги, изградени са и функционират 6 търговски центъра. Сравнително слабо е развит туризма.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter