Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Раковски

Счетоводна къща Раковски

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Раковски. Ако сте представител на консултантска фирма в град Раковскии търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Раковски

Раковски е град в Южна България, намира се в област Пловдив. Населението му от 15 175 души го прави четвърти по големина в областта. Градът е разположен на площ от 550 хектара, в предимно равнинен релеф и се намира на 25 километра от областния град Пловдив.

Първите заселници по тези места са били павликяни, които са се преселили от източните райони на Византийската империя. Били са формирани три селища, които по-късно са се обединили, за да формират град Раковски.

Раковски разполага с общинска администрация, съставена от 65 административни работници, читалище, в което има голяма театрална зала, библиотека, болница и няколко медицински центрове.

Икономическото състояние на град Раковски

В икономиката на Раковски главно място заемат предприятията от химичната, хранително-вкусовата и шивашката промишленост, както и търговията и услугите. Селското стопанство, транспорта и строителството също са добре развити. Интересен факт е, че първата индустриална зона в България е построена именно в град Раковски - тя е разположена на площ от 815 декара и е в близост до автомагистрала Тракия и град Пловдив. От транспортна гледна точка, градът е разположен на благоприятно място, в близост е до автомагистрала Тракия, има жп връзки, като има достъп и до въздушен транспорт през близкия Пловдив.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter