Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Разград

Екипът ни в Разград работи професионално в областта на счетоводното обслужване от 2000 г., под името "Бизнес Гарант". За това време дружеството се отличи с динамично фирмено развитие и разбиране към съвременното счетоводство. Ние предлагаме модерно и професионално счетоводство и обслужване в сферата на финансите и данъчното законодателство чрез ефективни методи и процедури. За качественото и пълно счетоводно обслужване и защита на интересите на нашите клиенти работим с висококвалифицирани и мотивирани професионалисти.

Разград - Кремена Петрова

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Разград е Кремена Петрова.

Телефони: (084) 62 93 12; 0888 369 334

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Разград

icon

Обща информация за Разград

Счетоводна къща Разград

Разград е разположен в Североизточна България (Лудогорието) и е административен център на Област Разград. Населението му наброява близо 34 хиляди жители.

Преди да получи съвременното си име, Разград е бил наричан още от славянски времена Хръсград, Хризград, Хръзград, идващо от божеството Хърс, което означава слънце, сияние, град. По-късно започва да се нарича с различни имена – Аранград, Азарград, Хразград, Крозград, Хиразград. Тюркски номади са първите заселници на града след неговото падане и се предполага че те са причината за сегашното му име.

Икономиката на Разград е представена главно от хранително-вкусовата и химичната промишленост. Има предприятия за производство на млечни продукти, продукти от птиче месо, колбаси и други. Най-голямото предприятие за производство на лекарства функционира в града. Медиите са представени от няколко традиционни за града вестници и телевизии. Има построен мол, както и хипермаркети от големите вериги – Билла, Лидл, ЦБА и други.

В града все още функционират 6 основни училища, 1 средно и 8 гимназии. Разград разполага и с голяма библиотека и няколко читалища.

Традиционните за Разград ежегодни събития са Панаир на киселото мляко, Фестивал на народните традиции, Международен конкурс за млади пианисти, както и Национална Рок Фиеста.

Още информация за Разград:

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter