Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Пловдив

Екипът ни работи професионално в областта на счетоводното обслужване от 1994 г. Служителите във фирмата са със съответното за дейността ни висше икономическо образование и са на средна възраст 33 години.

Освен точност и прецизност в нашите услуги, ние сме малко по-различни в предлагането на:

  • Изобретателно използване на всички данъчни възможности, за да заплатите толкова данъци, колкото са възможностите ви;
  • Любезно и позитивно обслужване, възпитани обноски, уважение към Клиента;
  • Бизнес консултации и правни съвети, включително по финансиране по Европейски програми;
  • Използване на съвременна система за електронна връзка с Клиенти, електронен подпис, интернет банкиране, въвеждане на иновации и помощ при въвеждане на иновации;
  • Комуникации на много езици и обслужване на фирми със собственици от над 20 държави;
  • Осъществяване на взаимно-полезни контакти с други наши Клиенти;
  • Финансова отговорност за нашите грешки (не сме допускали непоправими).

Контактни данни

счетоводна къща Пловдив
  • за контакт:Ангелина Косева - управляващ съдружник
  • телефон:0898 902 399
 

Местоположение на офиса ни в Пловдив

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ген. Никола Иванов 1, ет. 1

icon

Икономически растеж на град Пловдив

Изглед от Пловдив

Пловдив е вторият по големина български град. Населението му наброява близо 339 00 хиляди души, което го прави изключително важен за икономическото развитие на България. Под тепетата се провежда популярният „Международен пловдивски панаир” където българските търговци могат да популяризират продуктите си и да останат забелязани от световния пазар.

Наречен още ”Икономическа панорама” панаира и участниците в него са достойна за уважение със стремежа си да повишат стандарта и да покажат родното производство в една по-добра светлина. С всеки нов панаир се увеличават и участниците, което дава ясна заявка за по-доброто бъдеще на страната.

Производителите могат да разчитат и на авторитетните счетоводни услуги в града, които ще им помогнат в израстването на българския и международния пазар. За разлика от едни други времена днес пловдивчани могат да използват счетоводители на достъпни цени за абонамент като качеството на дейността е гарантирано.

Освен провеждания панаир в Пловдив вие може да видите уникалната градска архитектура, да почувствате нежната прегръдка на нощния живот и да се насладите на безбройните магазини в централната му част. Пловдивчани са горди граждани като в по-голямата си част са гостоприемни и добронамерени към всички гости.

Ако сте решили да развиете бизнес в зоната на тепетата то задължително трябва да се ориентирате към счетоводна къща в Пловдив, която да поеме отговорност за вашите финансови операции. Това разбира се не е никак трудно заради успешния градски растеж към днешни дни.

Освен счетоводители вие ще може да използвате още адвокати, нотариуси, бизнес консултанти и въобще всякакви видове юридически услуги отговарящи на един наистина голям и развит европейски град.

Пловдивчани имат повод за радост от гледна точка на икономиката и нейния плавен но сигурен растеж. В близкото бъдеще можем да очакваме още по-добри резултати, които няма как да не докоснат сърцето и на чуждите инвеститори.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter