Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Плевен

Счетоводна къща Плевен

Към момента Крестън БулМар няма представителство в град Плевен. Ако имате добре работеща фирма в сферата на счетоводното обслужване и консултантските услуги, функционираща на територията на град Плевен, и имате желание да си партнирате с една от водещите организации в бранша, може да се свържете с нас чрез долната форма за контакти за да обсъдим възможностите.

За град Плевен

Град Плевен се намира в Централна Северна България, в централната част на Мизия и на равни разстояния между Стара Планина и река Дунав (около 30 км). По брой на населението е на 7-мо място в страната с близо 110 000 жители.

Първите следи за организиран живот на територията на Плевен има от 5-тото хилядолетие преди новата ера. В продължения на няколко хилядолетия, мястото е било от траките, за което има много археологични свидетелства. В началото на новата ера тези земи се присъединяват към Римската империя. Изградена е била голяма пътна станция с името Сторгозия, а в последствие и голяма крепост със същото име. Това име и до днес остава най-емблематичното за града в исторически план. Настоящото име произлиза от думата "плевел". Асоциацията е с буйната растителност, която правела впечатление на всички новодошли.

Днес най-известните обекти от културно-историческото наследство са Плевенската панорама и регионалният исторически музей.

За счетоводството в Плевен

Счетоводния сектор е пряко зависим от състоянието на икономиката в града. Големите предприятия и организации поддържат собствени счетоводни отдели, но малките и средни бизнеси предпочитат да изнесат тази дейност към външни изпълнителни, което и финансово по-изгодно, същевременно се печели гъвкавост и информираност за действителното състояние на съответната фирма (когато обслужващата счетоводна кантора работи качествено).

Икономическото състояние на Плевен

До скоро Плевен беше един най-големите промишлени центрове на България и с отлично развит туризъм. След затварянето на местната нефтена рафинерия Плама и няколко машиностроителни и металообработващи предприятия, през последните години се случва сериозен регрес. Огромен срив има и в туризма. Като частична компенсация се явява развитието на леката промишленост. В сектора на трикотажа функционират над 10 средни и над 100 малки фирми.

В правилна посока бутат града растящите инвестиции през последните няколко години. Предстои да бъдат усвоени и над 60% от евро-субсидиите, предназначени за големите български градове.

Плевен е важен за страната ни селскостопански район. Преобладава растениевъдството и в по-малък мащаб се развива животновъдството. Районът е и голям лозарски център.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter