Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Перник

В Счетоводна къща Крестън БулМар Перник работят 10 квалифицирани служители, които заедно покриват широк спектър от компетенции относно счетоводното обслужване в редица браншове. Кантората се ползва с доброто име на основателя си Пламен Алексиев, който в момента не практикува докато заема длъжността кмет на град Радомир.

Йоана Славева - Перник

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Перник е Йоана Славева.

Телефон: (076) 604 431

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Перник

icon

Перник в икономически аспект

Поглед към централния площад на град Перник

Град Перник израства в икономически план и виновници за това са известните инвеститори, които пожелаха да развият бизнес именно в тази част от родината ни.

Най-известните учреждения в града са Топлофикация Перник и компаниите занимаващи в бранша на машиностроенето и металообработвателната промишленост.

Наскоро обаче се появиха и доста сериозни търговски вериги като Кауфланд, Билла, Лидл, Пикадили и други подобни, които сложиха една твърда ръка върху градското развитие и осигуриха доста работни места за перничани. В града все по-сериозно място заемат и услуги като адвокатски кантори и счетоводство, центрове за здравеопазване, хранително-вкусова промишленост и много други.

Всички актуални промени се приемат добре от гражданите не само поради причината, че се откриват нови работни места ами и заради приноса към град Перник и неговия по съвременен облик. Живущите в тази част на родината могат да започнат професионална кариера в някоя качествена счетоводна къща в града или да стартират собствен бизнес. Възможностите са стотици и това ни кара да мислим, че перничани имат повод за щастие макар и последните неприятни събития свързани със случилото се земетресение 5.8 по Рихтер 22.05.2012 година.

Както пернишките граждани знаят преди години работните места бяха свързани предимно с мините или развиване на аграрен бизнес. Днес нещата са коренно различни и всеки, който е посещавал тази симпатична част от родината ни може да усети икономическото и бизнес израстване.

От скоро са започнали и инициативи за подобрение на сградите и паметниците на културата. Силно вярваме, че резултатите няма да закъснеят както за съжаление става в много други български градове.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter