Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Панагюрище

Счетоводна къща Панагюрище

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Панагюрище. Ако сте представител на консултантска фирма в град Панагюрище и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Панагюрище

Панагюрище е град в Централна България, област Пазарджик, в близост до град Пазарджик. Градът е един от големите градове в областта с население от 17 584 души.

В околията на града има няколко тракийски могили. Панагюрското съкровище, открито през 1949 година от двама братя, копаещи за глина, е едно от най-популярните български съкровища. Името на града идва от гръцкото „Панагюр”, а образуването на града е в резултат от драматичните събития след османското нашествие. През 19 век Панагюрище се очертава важен занаятчийски център с добър икономически и духовен разцвет. В различните занаяти са развивали своята дейност повече от 2500 майстори, калфи и чираци. Панагюрище е изключително важен град по време на освобождението, именно тук е бил основан революционния комитет от Васил Левски а по време на Априслкото Въстание е бил главен град.

Структуро-определящи в икономиката на града са няколко предприятия – Асарел-Медет (най-голямата минна компания в България за добив на Мед), Оптикоелектрон Груп (производство на оптикохимични и оптикоелектронни системи и изделия), фабрика Яна и други.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter