Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Нова Загора

Счетоводна къща Нова Загора

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Нова Загора. Ако сте представител на консултантска фирма в град Нова Загора и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

Обща информация за град Нова Загора

Нова Загора е град в Централна България и е втори по големина в област Сливен. Населението на града е 22 507 жители.

Приходите на общината от продажби възлизат средно на 300, половината от тях принадлежат на преработващата промишленост, четвърт на ремонтни услуги и продукти за бита, следвани от транспортните услуги, селско стопанство и строителство. В общината все още функционират 921 фирми и по-голяма част от тях са в частния сектор, останалите са в областта на търговията, услугите, производство на битови стоки. Инвеститорите проявяват интерес в общината – през изминалата преките чуждестранни инвестиции са повече от 300 хиляди долара. Близо 100 фирми са в сектора на преработващата промишленост и произвеждат главно храни, напитки, цигари, и са изключително привлекателни за инвеститори. Селското стопанство и горското стопанство стават все по-популярни за инвестиции. Условията за зеленчукопроизводство са много добри – произвеждат се предимно зърнено-житни култури, технически култури, лозя, тютюн, етерично-маслени култури.

В града има 4 начални и 2 средни училища, както и 2 гимназии. Има читалище, 2 къщи-музеи, исторически музей и художествена галерия.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter