Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Несебър

Офисът на кантората ни за регион Несебър е разположена в кк Слънчев Бряг за удобство на клиентите, по-голямата част от които са в курортния комплекс. Управляващ съдружник на офиса е Кристияна Йовчева.

Неесбър - Кристияна Йовчева

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Несебър е Кристияна Йовчева.

Телефон: 0885 48 48 48

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Несебър

icon

Обща информация за Несебър

островът на Несебър - древният град Месембрия

Несебър е град в Югоизточна България, разположен по много красива част от брега на Черно море. Несебър принадлежи към Област Бургас и е общински център, като в територията на Община Несебър влиза и една от перлите на Черноморието ни - кк Слънчев Бряг. Несебър също е и един от европейските градове с най-древна история - над 3200 години.

В града функционират 5 музея. Старата част на града е от изключително археологическо значение. Там се намират, запазени и реставрирани като архитектурни експонати 42 църкви, като от тях действаща е само една. Като интересен туристически обект функционира и раставрираната крепостна стена, още на влизане в старата част на града.

На около половин километър от старата част е изграден съвременния град, където и е жилищната част. Поради страхотният природен ресурс, общината е една от най-богатите за страната и нивата на местните данъци и такси са сред най-ниските, като голяма част от комуналните услуги са дори безплатни (напр. детските градини). Един от символит6е на града е Старата мелница, деляща старата и новата част на Несебър.

Днес населението на града е около 10 000 жители. Основното занятие на работещите е свързано с туризма.

Вижте още информация за град Несебър.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook Google + YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter