Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Монтана

Крестън БулМар - Монтана е правоприемник на счетоводна къща М Консулт ЕООД. Фирмата вече 17 години извършва счетоводни консултации, обработка на заплати, данъчни консултации,финансов анализ, бизнес оценки и финансов одит. В момента фирмата разполага с 13 души персонал - специалисти по трудово и данъчно законодателство. Обслужват се фирми от различен бранш - строителство, търговия на едро и дребно, международен и вътрешен транспорт, шивашки услуги, производство на хляб и хлебни изделия, земеделски производители - т.е. покриваме почти всички сфери от икономиката. Използваме най-добрия ТРЗ и счетоводен софтуер в дейността си. Основният ни принцип е качество без компромиси - за нас всички клиенти са важни.

Монтана - Георги Драганов

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Монтана е Георги Драганов.

Телефони: (096) 307 591; 0887 215 792

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Монтана

icon

Обща информация за Монтана

Счетоводна къща Монтана

Монтана и Област Монтана се намират в северозападната част на страната. Градът е разположен върху площ от 69 235 квадратни километра, а според преброяването от 2011 е с население от 43 781, което го прави средно голям град.

Първото име на Монтана е било Монтанезиум и е било именувано от Римляните. По-късно е започнало да се нарича Кутловица заради котловината в която се намира. През 1891 в чест на княз Фердинанд I е преименуван на Фердинанд и е получил статус на град. През 1945 града пак е преименуван (Михайловград), този път в чест на загиналия комунист Христо Михайлов. През 1993 година градът получава сегашното си име, по указ на първия президент Желю Желев.

В Монтана има повече от две хиляди предприятия. Преобладават главно предприятията за машиностроене, хранително-вкусова промишленост, електротехника. Голям дял от общинските приходи допринасят ресторантьорството и хотелиерството – около 10%. Фирми, занимаващи се в сферата на услугите и търговията са с половината дял.

Тъй като много голяма част от населението е над средна възраст, земеделието и скотовъдството в околията кипи, но главно за покриване на собствените нужди. По-младото квалифицирано население работи главно в София, или сезонно в чужбина.

И голям брой малки и средни магазини, ресторанти, заведения, закусвални, които са основните фирми обслужвани от счетоводните къщи в Монтана. Голяма част от големите вериги също са установени – функционират Билла, Лидл, Техномаркет, Технополис, Кауфлант, Зора и др.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter