Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Лом

Счетоводна къща Лом

В град Лом за момента няма представителство на Крестън БулМар. В случай, че имате консултантски бизнес в Лом и желаете да се развивате заедно с един от лидерите в бранша, свържете се с нас чрез долната форма за контакти, за да преценим възможностите за сътрудничество.

Обща информация за град Лом

Лом е град в област Монтана и се намира точно при вливането на река Лом в Дунав. Неговото население е малко над 22 хиляди души и е втори по големина в областта.

Поминъка и бита на населението в Ломския край е било свързано със селското стопанство от край време. Багачишките лозя са единствените в цялата дунавска равнина от които се произвежда традиционното Багачинско вино. На много места в общината, поради благоприятните климатични и почвени условия, се развива тютюневото производство. Животновъдството също е било изключително добре развито. Още от стари времена, поради географското си положение, Лом е играел важна икономическа роля. Разрастването му като важен икономически град започва през последните десетилетия от турското господство, когато много турци и чужденци се заселват, а през 1837 година акостира австрийкси кораб и се построява кей и се открива Дунавското параходно дружество. Лом не е популярна туристическа дестинация, въпреки това в града може да се посетят Градския исторически музей, Античната крепост Алмус, Читалище „Постоянство”, сградата на бившето Педагогическо училище, Борунската черква, останки от Аспаруховия ров и др. Около 17 септември всяка година се провеждат традиционните за Лом панаири.

Счетоводното обслужване в град Лом

Счетоводните къщи в Лом обслужват главно заведения, ресторанти, магазини и други малки и средни фирми.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter