Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Ловеч

Счетоводна къща Ловеч

Към момента Крестън БулМар няма офис в Ловеч. Ако сте собственик на счетоводна къща в град Ловеч, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за град Ловеч

Ловеч се намира в централната част на Дунавската равнина. Той е точно на границата на дунавската хълмиста равнина. Река Осъм разделя Ловеч на две, а средната надморска височина на града е 360 метра. Населението е около 36 хиляди души.

В Ловеч е добре развита промишлеността, което го прави един от значимите промишлени центрове за страната. Отраслите заемащи главно място в икономиката са хранително-вкусовата промишленост, производството на кожи и облекла, производство на различни електро-инструменти, отливки, колела и други. Нелошият климат дава предпоставки за отглеждане на различни зърнени култури и други растения. Счетоводните къщи в Ловеч обслужват главно дузината ресторанти, кафенета и заведения, разположени в града. Преди доста години Ловеч е бил един от малкото градове в България, произвеждащи самолети, както и автомобили Москвич. Преди около година и половина беше подписано споразумение за изграждане на завод в Града, който да произвежда китайски автомобили на китайската компания “Great Wall”. Инвестицията е в размер на 80 млн. лева, а заводът планира да отвори 1500 работни места. Всичко това ще благоприятства положително икономиката на града. Причината поради която китайците са избрали да произвеждат у нас е фактът, че техните автомобили са забранени за внос в Европейския Съюз, защото са копирани от други известни модели, а България е страна-членка.

Макар да е малък град, в Ловеч съществуват доста културни дейности. Има общо седем музея Ежегодните културни дейности включват Цветница, празника на Ловеч на 11 май, Ловешкия панаир през есента, Ловеч Мюзик Фест и др.

Счетоводството в Ловеч

...

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter