Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Кюстендил

Счетоводна къща Крестън БулМар - Кюстендил, позната сред местния бизнес още с името "Лидер" залага на индивидуалния подход към всеки клиент, стремейки се да му осигури максимална ефективност в счетоводното обслужване. Корпоративната култура на Крестън БулМар налага пълна ангажираност на служителите с поверената им работа.

Предимствата на Крестън БулМар сред останалите счетоводни къщи в Кюстендил са:

  • конкурентни цени за счетоводно облсужване;
  • пълно съдействие при решаване на конкретни казуси;
  • пълно сътрудничество при търсене на решения на всички казуси
  • доказан професионализъм
Кюстендил - Анелия Петрова

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Кюстендил е Анелия Петрова.

Телефон: (078) 520 253

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Кюстендил

icon

Кюстендил – туризъм, архитектура и услуги

Поглед към Кюстендил и стадион Осогово

Град Кюстендил се намира в Югозападната част на България близо до границата с Македония и Сърбия. Посещаван от много туристи заради красотата си, заради Осоговска планина, заради балнеоложките центрове, заради римските и турските бани, заради градската архитектура, заради спокойствието и приятната обстановка. Кюстендил е и архитектурен център и това може да се види от съхранените и реставрирани възрожденски сгради, църкви, джамии, музей и други, които гостите на града разглеждат с голямо желание.

От гледна точка на услуги вие може да намерите почти всичко, което ви трябва. Ако имате нужда от счетоводна къща в Кюстендил или юридически услуги, нотариални кантори, консултантски услуги и т.н., няма да имате затруднения. Има предлагане на всички услуги за бизнеса и конкуренцията е засилена.

От към забавление Кюстендил не блести с кой знае какви ресторанти и дискотеки но това не означава, че няма къде да пийнете или хапнете сито. Можем да кажем, че има от всичко по малко в това число хипермаркети, бирарии, кафенета и барчета. В планината пък може да намерите тихи и спокойни хижи подходящи за активна почивка.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter