Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Кърджали

Кърджали - Сами Емин

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Кърджали е Сами Емин.

Телефон: (0361) 613 81

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Кърджали

icon

Полезни услуги в град Кърджали

Дяволския мост край Ардино е сред ярките туристически атракции в околностите на Кърджали

Кърджали е град намиращ се в Южна България и по последни данни наброява на 43 800 души. Градът се бори за подобряване на икономиката привличайки инвеститори в различни браншове. Подобряването на социалните услуги и отварянето на нови работни места е приоритет за гражданите.

В случай, че ви трябват счетоводни кантори в Кърджали или някакъв вид юридическа помощ то днес може да ги намерите. Разбира се както всеки малък град няма да срещнете купища варианти, които да избирате но пък за сметка на това града разполага с реномирани и полезни услуги предлагани от известни в цяла България фирми и търговци.

Освен счетоводители и юристи в града можем да видим развит бизнес от известни търговски вериги като Техномаркет, Технополис, Лидл и Билла. Населението пазарува свободно и има не малък избор. Инвестициите в тази част на България продължават а услугите стават все по-разпространени.

Проблеми не липсват при тютюнопроизводителите и хората занимаващи се със селско стопанство макар, че постоянно ставаме свидетели на обещания за по-добър живот. Дупките могат да бъдат запушени и благодарение на новите вложения в транспорта, който също търпи модернизация.

Докато само преди десетина години хората се питаха „на къде върви Кърджали” днес можем да забележим някои добри наченки на търговия, предприемачество и култура. Общо взето все важни неща за град намиращ се на територията на Европейския съюз.

Бизнесът, културния сектор, транспортните връзки и културата трябва да се превърнат в опорна точка на днес представеният град. Първите стъпки са направени чрез усъвършенстване на лека промишленост, счетоводни услуги и търговия сега остава да се открият нови работни места, да се ремонтират някои възлови места и да се подсили малкия и среден бизнес.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter