Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Карнобат

Счетоводна къща Карнобат

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Карнобат. Ако сте представител на консултантска фирма в град Карнобат и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Карнобат

Карнобат се намира в Източна България в област Бургас. Градът е с население от малко над 18 хиляди души и това го прави трети по големина в областта след Айтос.

Карнобат е разположен на 50 километра от Бургас, Сливен и Ямбол. През него минава пътят София-Бургас. В града се намира една от най-големите железопътни гари в България.

Още от 15 век градът е бил важен административен център. В сведенията и пътеписите датиращи от средновековито, градът е споменаван под името Кариноваса, Каринабад, Карново и др. Градът взима важна роля в църковните борби през Вързаждането. През Възраждането Карнобат е с много важна търговска и занаятчийска роля, като е известен с големият пазар и карнобатския панаир.

В икономиката на града преобладава най-вече селското стопанство – зърнопроизводство, лозя, овощни дървета, зеленчиуци, както и животновъдството (овце, свине, крави, птици, кози, зайци и др.) От промишлените отрасли преобладават главно хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето и шивашката промишленост. От тях най-голям потенциал има хранително-вкусовата промишленост, поради добре развитото селскотсопанство в района. Произвеждат се главно алкохолни напитки, брашно, хляб, плодови и зеленчукови консерви, млечни и месни продукти.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter