Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Карлово

Счетоводна къща Карлово

Крестън БулМар няма представителство в град Карлово за момента, но ще разкрие такъв в най-скоро време. В случай, че имате счетоводна къща в Карлово и желаете да се развивате заедно с един от лидерите в бранша, свържете се с нас чрез долната форма за контакти, за да преценим възможностите за сътрудничество.

Обща информация за град Карлово

Карлово е разположен в Централна България в подножието на Стара планина. Той е трети по големина в област Пловдив и е с население от 25 149 души.

Градът е възникнал около 14 век, като се предполага че е кръстен на владетеля по онова време Карлъзаде Али бей. Куршум Джамия е най-старата сграда в Карлово, построена през 1485 година, и е обявена за паметник на културата. Градът е най-известен с това, че е роден град на революционера Васил Левски, като през 1859 година пловдивски митрополит го ръкополага за йеродякон в църква „Света Богородица”.

Икономиката е представена главно от фирми в промишлеността. Край града има комбинат за производство на трактори, както и няколко фирми в химичния сектор (козметика) и хранително-вкусовата промишленост (месопроизводство и месопреработване). Както в традиционното за област Пловдив, в Карлово също се отглеждат етерично-маслени култури (маслодайна роза, лавандула.

Местното образование е представено от 2 основни училища, 2 средни и 2 гимназии. Има театър и два музея.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter