Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Казанлък

Счетоводна къща Казанлък

Към момента Крестън БулМар няма офис в град Казанлък. Ако сте собственик на счетоводна къща във Казанлък, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

За град Казанлък

Казанлък е разположен в централната част на Република България, в подножието на Стара планина в Казанлъщката котловина. Природно-географското положение на града му дава добър потенциал за развитие. Населението на Казанлък възлиза на 47 325 души.

Казанлък е втория по значимост град в област Стара Загора. В общината активна стопанска дейност развиват около 2500 фирми, чиито общи приходи възлизат на над 673 милиона лева. Предприятията в града са около 300, а заетите в тях са над 21 хиляди. Силно развити са машиностроенето, дървообработването, химичната промишленост, текстилната промишленост. Близо 1200 фирми се занимават с търговия и услуги. През 2003 година, регистрирания доход на наемните работници (около 19 хиляди) е средно 2800 лева. В града функционират няколко силни текстилни и хранително-вкусови предприятия. Казанлък също така е един от главните производители на розово масло в България, както и на други етерични масла (мента, босилек, лавандула, невен). Произведеното розово масло се продава на международните пазари за около 5000 евро за литър. Първата фабрика произвеждаща розово масло е отворена още през 1820 година. В града се намира единствения в света музей за маслодайната роза. Овощарството и фуражните култури са с добър потенциал.

В Казанлък също така се произвеждат различни музикални инструменти. ИТ технологиите и индустрията също се развиват добре, както и продажба и сервиз на компютърна техника.

Туризмът и хотелиерството са добре развити и с добър потенциал. В града има много ресторанти, заведения, места за развлечения. Те, заедно с повечето малки и средни фирми са обслужване от счетоводните къщи в Казанлък.

Градския транспорт в града обслужва населението с 4 автобусни линии. Има ЖП и Авто гара, както и малко летище до село Овощник.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter