Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Дупница

Счетоводна къща Дупница

Към момента Крестън БулМар няма офис в Дупница. Ако сте собственик на счетоводна къща в град Дупница, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за град Дупница

Дупница е разположен на западното подножие на Рила. През града минава европейският път Е79, както и железопътната линия, свързваща Гърция с България. Населението на Дупница е малко над 33 хиляди души, а на цялата община е около 52 хиляди души. Малко над 60% от хората са в трудоспособна възраст, 21% са с висше образование, а 65% със специално или средно. Въпреки кризата, безработицата намалява с всяка изминала година и в момента е около 5-6%.

Машиностроителните предприятия произвеждат главно инструменти, машинни елементи и възли, както и елементи от асансьорната техника, а някои предприятия се занимават с ремонт. Някои отрасли на леката промишленост също са добре развити – шивачеството е традиционен поминък, главно заради квалифицираната в сферата работна ръка, дължащо се на шивашкото училище в града. С малък дял разполага и дърводобивната и мебелната промишленост – около 3,1% от доходите на общината. Има няколко фирми, занимаващи се с строителство на сгради и съоръжения, поддържане на пътищата, производство на различни строителни материали. Около 130 хиляди декара е обработваемата земя в града, като нейната ползваемост в момента е сравнително нисък – около 45%, но това се дължи на липсата на пазари на продукцията. Счетоводните къщи в Дупница обслужват главно малките и средни фирми (тези на леката промишленост) както и ресторантите и заведенията, разположени на територията на града.

Дупница има добър природен потенциал, благоприятно кръстопътно положение и богато културно наследство, което предпоставя доброто развитие на туризма. Градът е изходна точка за редица забележителности, главно в Рила.

Счетоводството в Дупница

...

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter