Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Kreston BulMar Добрич

Счетоводна къща Крестън БулМар Добрич е основана още през 1996 г. (тогава под името Счетоводна къща Демс). Тук ценим бизнеса на клиентите си, затова се стараем да бъдем коректни и прецизни, да защитаваме интереса на клиентите, да прилагаме индивидуален подход към всеки един от тях и да осигуряваме тяхното спокойствие и сигурност.

На клиентите си предоставяме: Финансови и счетоводни услуги; Трудово-правни услуги; Payroll услуги; Посредничество при кредитиране; Регистриране на фирми; Регистриране по ЗДДС; Застрахователни услуги.

Добрич - Емилия Георгиева

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Добрич е Емилия Георгиева

Телефони: (058) 60 35 82; 0899 937 591

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Добрич

icon

Обща информация за Добрич

Счетоводна къща Добрич

Град Добрич, популярен като "житницата на България" се намира в район Добруджа, на 30 километра на черноморското крайбрежие. Населението му наброява 91 300 жителите (по данни от 2011), което го поставя на 9-то място в страната. Най-близките градове в близост до Добрич са Варна, Силистра и Балчик.

Историята на Добрич накратко

Според археологическите свидетелства, първи признаци на организиран живот на територията на днешен Добрич има от III век пне. В района на сегашния център е открит старобългарски некропол. Историците твърдят, че районът се е обезлюдил силно в началото на XI век от новата ера, в следствие на опустошителните набези на печенегите. Възраждането идва през XVI век, когато знатният турски търговец Хаджиоглу основава град. Градът носи неговото име чак до края на XIX век.По това време в града е имало над 1000 къщи, над 100 дюкяна (магазини и работилници), над 10 джамии и над 10 училища.

През XIX век градът започва да се налага като важен занаятчийски и земеделски център. Към него започват да прииждат пришълци от други източни точки на България и населението достига до 12 000 души. По това време започва оформянето и на културния облик на града. Започва да се развива образованието, построена е и първата църква. Към края на XIX век вече има сериозно благоустрояване - градски парк, телеграфна връзка с най-близките градове, градска болница.

Хаджиоглу Пазарджик (тогавашното име на града) е освободен от турско робство през януари 1878 от руски военни части, ръководени от ген. Аполон Цицерман. 4 години по-късно градът е преименуван на Добротица, на името на български владетел, който е бил княжески наместник в района през XIV век.

През XX век градът на няколко пъти попада под румънска окупация. Борбата продължава до 1940-та, когато Южна Добруджа е върната на България с Крайовската спогодба. По този повод, на 25.IX и до днес се празнува Денят на град Добрич.

В продължение на няколко десетилетия градът носи името на маршал Добрич. Старото име Добрич е възстановено през 1990 с президентски указ.

Икономиката в Добрич

Икономиката на Добрич се движи главно от хранително-вкусовата промишленост, която заема над 50% от обема и. Значими са също леката промишленост и селското стопанство.

Търговията в града се движи предимно в няколкото големи хипермаркета, които са представителства на национални и международни вериги. В момента се изгражда голям търговски център, който ще носи името "Добрич Сити Център".

В Добрич има добри предпоставки за развитие на туризъм, но тази насока е нужно да се работи повече. Условията за спорт са на средно за страната ниво.На територията на Добрич има 30 училища и 12 детски заведения.

Счетоводните къщи в Добрич, както и в почти всички български градове, обслужват предимно представителите на малкия и среден бизнес. Качеството на счетоводната услуга се повишава непрекъснато.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter