Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща > Контакти > Димитровград

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Димитровград

Счетоводна къща Димитровград

Към момента Крестън БулМар няма офис в Димитровград. Ако сте собственик на счетоводна къща Димитровград, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за Димитровград

Димитровград се намира в Южна България, област Хасково в близост до град Хасково. Градът е втори по големина и населението му наброява малко над 38 хиляди души. Градът е формиран от три селища – Марийно, Черноковено, които са били обитавани от хилядолетия.

Димитровград е с едни от най-плодородните земи в България. В момента е развита химичната промишленост, представена от „Неохим” както и производството на строителни материали (цимент), което е много голям замърсител на града. Най-голям дял в икономиката заема промишлеността.

Образованието в Димитровград е представено от 8 училища и 6 читалища. Има театър, две кина, галерия, обсерватория, исторически и дом-музей.

В Димитровград е популярен еко туризма, тъй като е един от най-озеленените градове в страната. Има три големи парка, които са представители на постиженията в озеленителната архитектура. Балнеоложкия туризъм също е сравнително популярен – близо до града се намират минерални извори с доказани лечебни свойства. На пет минути път от града се намира Светилището на Нимфите, което е много добре запазен езически храм, който е построен в края на трети век от новата ера.

Ежегодно се провеждат три важни за Димитровград събития – Ден на Химика (10 май), конкурс за красота Мис Димитровград и Ден на Димитровград (2 септември).

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter