Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Гоце Делчев

Счетоводна къща Гоце Делчев

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Гоце Делчев. Ако сте представител на консултантска фирма в град Гоце Делчев и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

За град Гоце Делчев

Гоце Делчев е град в Западна България, област Благоевград, в близост до река Места. Намира се на около 200 километра от столицата в планински район. До 1951 година градът се нарича Неврокоп, чието име получава от основания през 2-ри век преди хирста древен град Никополис ад Нестум, който е основан от римския император Траян. Всъщност Неврокоп е турската дума за Никополис.

Футболът е един от основните спортове за града. Има изграден стадион, в който играе ПФК Пирин, планира се да се изгради спортна зала в близост до стадиона. Други развити спортове са хандбала и бойните изкуства.

Поради стратегическото си положение в подножието на планината Пирин, Гоце Делчев разчита на голяма степен на туризъм и хотелиерството. Най-големият хотел е Неврокоп, който се намира в центъра на града.

В града функционират 3 основни училища и 3 гимназии – природоматематическа, неврокопска професионална, професионална по механизация.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter