Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща > Контакти > Горна Оряховица

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Горна Оряховица

Счетоводна къща Горна Оряховица

Към момента Крестън БулМар няма офис в Горна Оряховица. Ако сте собственик на счетоводна къща в Горна Оряховица, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за Горна Оряховица

Горна оряховица е разположен в централната част на Северна България по поречието на река Струма. Неговото население е 32 хиляди души, което го поставя на второ място във Великотърновска Област. Градът е важен железопътен възел, а на територията на града има и градско летище.

Определящите отрасли за икономиката на Горна Оряховица са хранително вкусовата и леката промишленост, търговията и ремонта, машиностроенето, строителството, транспорта и селското стопанство. Градът е важен енергиен център, обслужвайки електроенергията на 5 важни области – Търново, Разград, Габрово, Силистра и Русе. На територията на общината има няколко фирми които развиват своята дейност чрез търговия на едро и дребно – хранителни продукти, строителни материали, машинни елементи и др. В хранително-вкусовата промишленост представителите произвеждат главно захар и захарни изделия (Захарни Заводи АД), спиртни и безалкохолни напитки, месни продукти и сладкарски и хлебни изделия. Фирмите от отрасъла на машиностроенето изработват различна складова техника, битова техника, чугунени отливки и елементи за други машини. Строителни сектор се занимава главно с производство на строителни материали (дограма) и строително-монтажна дейност. Повечето малки и средни предприята, както и ресторантите, кафенетата и заведенията за развлечение на територията на града са обект на обслужване от счетоводните къщи в Горна Оряховица.

Природата около Горна Оряховица е изключително разнообразна. На 5 километра от града се намира защитената местност „Божур Поляна” което е един от символите на града. В лесопарка „Камъка” се срещат редки видове птици, от които скалният орел, черни щъркели, а и лебеди.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter