Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Габрово

Счетоводна къща Габрово

В Гарборо за момента няма представителство на Крестън БулМар. В случай, че имате консултантски бизнес в Габрово и желаете да се развивате заедно с един от лидерите в бранша, свържете се с нас чрез долната форма за контакти, за да преценим възможностите за сътрудничество.

За Габрово

Град Габрово е областен град в централната част на България и е разположен в подножието на Стара планина по поречието на река Янтра. Населението му, според последното преброяване, възлиза на около 58 хиляди души. Градът е популярен с своя хумор и сатира.

Най-старото име на Габрово, което знаем, е Габрува и е от 1477 година. Сегашното му име се налага в началото на 17 век.

В Габрово е открито първото класно училище в страната през 1835 година – Априлската гимназия. В градът е разположено само едно висше училище – Технически университет Габрово. В момента има общо 16 основни, средни училища и гимназии, както и няколко читалища и библиотеки.

За икономиката и счетоводното обслужване в Габорово

В близкото минало Габрово е бил сред най-силно развитите индустриални центрове в България. Още в края на 19-ти век, тук е била създадена първата модерна българска фабрика. Нейни основатели са били Иван Калпазанов и Васил Карагьозов. По-късно в голяма индустрия се превръщат и редица други дребни до момента производства. На високо ниво са се издигнали текстилната, кожарската и железарската промишленост.

В днешно време добре се работи в шивашката индустрия, машиностроенето и производството на обувки. Развиват се също производството на мебели, производство на домакински прибори и строителство.

Преди 3 години в Габрово бе открит първият местен търговски център от типа мол. Днес представителства в града имат почти всички големи вериги хипермаркети за хранителни стоки и техника.

Нивото на счетоводните къщи в Габрово е сходно с повечето провинциални градове. Работят множество счетоводни кантори, но с много малко изключения те са с едва няколко човека персонал и обслужват предимно малки фирми.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter