Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Крестън БулМар - Враца

Кантората ни във Враца работи усърдно, професионално и отговорно за развитието на Вашия бизнес и защитаване Вашите интереси. Предлагаме следните услуги:

  • Счетоводни услуги
    • Фирмено счетоводство - организиране на счетоводната дейност във фирмата, изготвяне на Счетоводна политика, текущо и годишно счетоводно обслужване, ДДС регистрации и месечно подаване на декларации по ДДС, VIES, Интрастат. Обслужване на фирми в несъстоятелност и ликвидация.
    • Физически лица  - месечно обслужване  ,изготвяне на  годишни декларации на физически лица на ниски цени.
  • Обслужване на дейности по ТРЗ (Труд и работна заплата) - изготвяне и подаване на Декларации № 1,6 и регистриране на трудови договори в НАП, оформяне на трудови досиета, трудови книжки.
  • Регистрация на фирми в Търговски регистър.
  • Максимално улеснение за клиента - онлайн подаване на всички документи със собствен електронен подпис, програмно обезпечени.
Валя Дадова - Враца

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар във Враца е Валя Дадова.

Телефон: (092) 660 387

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни във Враца

icon

Обща информация за град Враца

Счетоводна къща Враца

Враца е най-големият град в Северозападна България, общински и областен център. Отдалечен е на 112 км от София. Със 60 600 души той се нарежда на 16-то място по брой на населението в страната. Впечатляващо е географското му разположение в полите на Врачанската планина, дял от Стара Планина. Емблематични туристически атракции в региона са ждрелото Вратцата и пещерата Леденика.

Историята на Враца

За първи път организирано селище на територията на днешна Враца се заражда през втори век преди новата ера. Историците твърдят, че тук е съществувало и процъфтявало голямо тракийско селище и дори, че Враца е била столицата на трибалите (тракийско племе). Следващите заселници на района са римляните, които бързо са открили богатството на медните мини в планинската част. За да защитят това богатство, те оградили района с крепостна стена (при Вратцата). Следващите заселници били славяните и прабългарите. Те също се възползвали от богатството на региона, като добивали мед, олово, сребро и злато.

През средновековието градът носи името Вратица, което е умалителна форма на славянската дума "врата". Името очевидно идва от географския релеф. Пак заради релефа си, градът е устоявал на многобройни нашествия през годините, но и няколко пъти е бил опустошаван почти напълно.

През възраждането Враца вече е превърнала в голям занаятчийски и търговски център. Развивали са се кожарството, златарството и абаджийството най-вече. Започва да се развива и духовния и културния живот в града. Строят се църкви, училища и красиви къщи.

След освобождението от турско робство, Враца влиза в територията на новосъздаденото Княжество България. Развитото местно занаятчийство постепенно се превръща в добре работеща индустрия.

Икономиката във Враца

Успешните икономически отрасли във Враца са хранително-вкусовата и текстилната промишленост, производството на строителни материали, машиностроенето, металообработката и др.

Търговията е на средното за страната ниво. В града имат представителства повечето големи вериги хипермаркети.

Заводът за преработка на торове Химко окончателно спря работа преди 8 години, което се отрази негативно на нивото на заетост в града, и много положително на местната екология.

Счетоводните къщи във Враца

Счетоводните къщи във Враца практикуващи към момента с нормално темпо са над 15. В това число попадат канторите, които обслужват 20 и повече фирми. Наред с тях съществуват и множество малки фирми със счетоводна дейност. Както и в останалите сектори, така и в счетоводното обслужване, фирмите които избират външно счетоводно обслужване ще предпочитат сигурността и професионализма на големите и наложени консултантски компании.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter