Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Видин

Счетоводна къща Видин

Към момента Крестън БулМар няма офис в град Видин. Ако сте собственик на счетоводна къща във Видин, ползваща се с добро име сред бизнеса в града, и се интересувате от сътрудничество с най-голямата структура от счетоводни къщи в страната, пишете ни през долната форма за контакти.

Обща информация за град Видин

Видин е областен град в Северозападна България, разположен по течението на река Дунав. Според преброяването от 2011 година, населението на Видин възлиза на 48 071 души.

Видин е първото голямо българско пристанище. Тази година ще се завърши втория мост (след Моста на дружбата в Русе) над река Дунав – мост Видин - Калафат. През града минават два ключови европейски коридора – 4-ти и 7-ми.

Има голям отрицателен ръст на населението, което се дължи на миграционни процеси причинени от безработицата. А това и дава резултат на много специалисти да напускат града, което силно афектира икономиката, защото инвеститорите биха имали големи трудности ако решат да инвестират тук. Все още функционират завода за автомобилни гуми и заводът за помпи „Випом”, който осигурява работа на 500 души.

Във Видин има два музея и един мавзолей. Всяка година се провежда Видинския панаир, както и няколко традиционни за Видин прояви – рали „Вида”, турнир по уличен баскетбол, фестивал на училищата, тайм-атак Видин и др.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter