Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Велинград

Счетоводна къща Велинград

Крестън БулМар няма представителство в град Велинград за момента, но планира да разкрие локален офис в най-скоро време. В случай, че имате счетоводна къща във Велинград и желаете да се развивате заедно с един от лидерите в бранша, свържете се с нас чрез долната форма за контакти, за да преценим възможностите за сътрудничество.

Обща информация за Велинград

Велинград е град в Южна България и е втори по големина в област Пазарджик. Той е с население от 22 602 души. Кръстен е на партизанката Вела Пеева.

Също както Севлиево, във Велинград структуро-определяща роля имат дърводобива, дървообработването и производството на мебели. Дърводобивът се извършва в четири горски стопанства. На територията на града има над 130 фирми които се занимават с дървообработване и дърводелски услуги. Произвеждат се главно офис и домашни мебели, както и дървени играчки, които също намират пазар и в чужбина.

Във Велинград се намира единствения химически завод на Балканския полуостров, който произвежда фуранови смоли, колофон, терпентин, разредители и др. – продукти които са с изключително високо качество и присъстват на много международни изложения. Има две предприятия, които се занимават с добив и обработване на мрамор. Селско стопанството заема голям дял от икономиката на общината. Около 64 хиляди декара са обработваемата земя. Произвеждат се главно картофи, хмел, ориз, зеленчуци. Фермите в скотовъдния сектор отглеждат главно птици, овце, крави и говеда. Близо 9000 семейства в общината се занимават с животновъдство.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter