Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Kreston BulMar Варна

счетоводна къща Варна
  • за контакт:Мариела Спиридонова - управляващ съдружник
  • телефон:0888 837 766
  • адрес:бул. Сливница № 187Б, ет. 5, ап. 25
 

Местоположение на офиса ни във Варна

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ген. Никола Иванов 1, ет. 1

icon

Обща информация за град Варна

Счетоводни услуги във Варна

Варна е третият най-голям град в България по брой на населението. Заради красотата и местоположението си, често пъти е наричан "морската столица" на България.

Варна лежи на североизточната част на черноморското ни крайбрежие. Областен център с приблизително 330 000 жители (в града).

През годините Варна е наложен като един от основните културни центрове в страната Сред по известните мероприятия, които варналии провеждат са фестивалите „Варненско лято“ (театрален и музикален), „Любовта е лудост“ (кино), "Златният делфин" (куклен фестивал), Август в изкуствата, Видеохолика и др. На територията на града функционират 4 театъра, държавна опера, 5 художествени галерии, 4 кина, 14 читалища и 8 музея.

Варна е и сред най-важните образователни центрове в страната. В 8-те висши учебни заведения на територията на града се обучават над 30 000 студенти.

Още информация за град Варна ще намерите тук

Счетоводните къщи и кантори във Варна

Счетоводното обслужване във Варна е ключов сектор поради сравнително добре работеща местна икономика. В града работят над 10 предприятия от голям мащаб, а безработицата е сред най-ниските в страната - едва 3%. Сферата на услугите е наситена с огромен брой малки и средни фирми, като все по-голяма част от тях избират изнесеното счетоводно обслужване. Представителства във Варна имат всички големи търговски вериги влезли на българския пазар. Наскоро бяха довършени 4 мола, а в момента се строят още няколко.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter