Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Kreston BulMar Бургас

Крестън Булмар – Бургас предлага модерно и професионално счетоводно обслужване и консултациии в сферата на данъците и финансите. Ние държим на добрите взаимоотношения с клиентите и обръщаме особено внимание на лоялността си и конфиденциалността си към тях. Успешния бизнес на клиентите ни е важен за нас, затова се стремим да го поддържаме такъв.

Нашите предимства са съвременните методи на работа и познаване на бизнес културата в Бургас. Ние сме приели нови принципи на работа в счетоводните услуги, които смятаме че все още не се използват от други счетоводни кантори и консултантски фирми в града ни. Стремим се да сме постоянно в крак с икономическите реалности и законодателството.

Счетоводна къща Крестън Булмар – Бургас е основана през 2010 година (тогава под името ВиваТрейд). Нашият екип е от млади и амбициозни хора с дългогодишен опит в счетоводната дейност.

Ралица Данина - управляващ съдружник в Крестън БулМар Пловдив

Лице за контакт

Управляващ съдружник на Крестън БулМар в Бургас е Ралица Данина.

Телефони: (056) 807 264; 0879 55 49 12; 0887 80 68 89

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Бургас

icon

За град Бургас

Счетоводна къща Бургас

С население от 200 270 души, Бургас е четвърти за страната и най-голям град за югоизточна България. Една от емблемите на индустрията в Бургас е нефтопреработвателната рафинерия, която се явява и най-големият работодател в страната ни. Популярни и привлекателни са крайбрежието, два (от 100-те) национални туристически обекта, акваторията на бургаския залив, богатия културен живот, музеите и разнообразните културни домове и организации.

През последните години Бургас се налага като един от бързо развиващите се градове, в следствие на което населението демонстрира рекордно-висока подкрепа на местната власт. В плана за развитие на Бургас са застъпени проекти за велосипеден транспорт, възстановяване на остров Св. Анастасия (и свързването му с града), изграждане на два нови парка, нов спортен комплекс, рехабилитиране на историческия център, значително обновяване на пътните и пешеходни настилки и др.

Счетоводното обслужване в Бургас

Дълги години Бургас е един от най-важните индустриални центрове в България. На сравнително добро ниво работи и малкия и средния бизнес. Счетоводните къщи обслужват фирми предимно в сферата на търговията и туризма. Градът предлага широк трудов пазар с конкурентно заплащане и добри перспективи. Безработицата в Бургас е малко над 4%. Интересен е факта, че 80% от българския риболов се обслужва именно от бургаски фирми.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter