Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Ботевград

Счетоводна къща Ботевград

Към момента Крестън БулМар няма представителство в Ботевград. Ако сте представител на консултантска фирма в Ботевград и търсите партньорство с водеща компания, не се колебайте да се свържете с нас чрез долната форма за контакти.

Обща информация за Ботевград

Град Ботевград се намира в Западна България и е втори по големина в област Самоков. Разположен е на площ от 53 хиляди квадратни километра и населението му възлиза на 20 345 души.

Града е получил името си в чест на българския революционер Христо Ботев. Едни от първите имена на Ботевград са били Орхание и Самунджиево.

На територията на Ботевград функционират няколко силни предприятия – завод за ел. елементи ЕПИК, фирмите Микроак, Възход и Воп, които са доста конкурентни и на международни пазари. Ботевград е важен стратегически кръстопът. В последните години става доста популярен за инвеститори, а туризма и хотелиерството процъфтяват. Ботевград има много добър потенциал за икономическо развитие – образованието е качествено, има добре квалифицирана работна ръка, добре развита инфраструктура и добри възможности за инвестиции.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter