Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща > Контакти > Благоевград

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводни услуги от Kreston BulMar Благоевград

Kreston BulMar Благоевград

Лице за контакт

Управител на Крестън БулМар Благоевград е Цветан Маникатов.

Телефони: 0889 884 847; (073) 83 23 00

E-mail: alt

 

Местоположение на офиса ни в Благоевград

Благоевград 2700 ул. "Тодор Александров" 47 А, МОЛ Благоевград, eт. 1, офис 2.14.Б

icon

Обща информация за Благоевград

Счетоводна къща Благоевград

Благоевград е разположен в Югозападна България по поречието на река Бистрица и полите на планината Рила. Има 70 000 жители, което го поставя на 15-то място в страната по брой на населението. Популярен е най-вече с трите си висши учебни заведение, които гравитират много млади хора в града.

Първата цивилизация в днешен Благоевград се заселва през III век пне, това е тракийското селище Скаптопара. След идването на славяните и с течение на вековете, селището сменя многократно името си, като най-често това са вариации и съчетания на думата Джумая (арабска дума, означава "множество от хора").

Градът има сравнително добре работеща икономика, което се дължи предимно на многобройните младежи в местните университети. Благоевград е на трето място в България по темпове на растеж. Основни причини за това са благоприятните условия за инвестиции и географското местоположение, което позволява на града да расте във всички посоки.

Спортът също е добре развит, като най-популярен е футбола. От школата на местния ФК "Пирин" е излязъл и най-успешният ни съвременен футболист Димитър Бербатов.

Състоянието на счетоводните къщи и счетоводното обслужване

Счетоводното обслужване в Благоевград е на средното ниво за страната. На територията на града функционират значителен брой кантори, но болшинството от тях работят с много малки обеми. Изнесено счетоводно обслужване ползват предимно малките фирми.

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter