Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Нашите счетоводни къщи в страната

Счетоводна къща Асеновград

Счетоводна къща Асеновград

До момента Счетоводна къща Крестън БулМар няма клон в Асеновград, но скоро време ще разкрие такъв. В случай, че сте собственик на счетоводна или консултантска кантора, практикуваща в Асеновград, и в случай че имате желание да си сътрудничите с водеща компания в бранша, моля използвайте долната форма за връзка с нас, за да обсъдим възможностите за партньорство.

Обща информация за Асеновград

Асеновград се намира в Пловдивска област, на 15 километра от град Пловдив, като е втори по големина в цялата област и е на 19-то място по големина у нас, като населението му възлиза на близо 51 хиляди души.

Асеновград е популярен с много църкви, параклиси и манастири, като често бива назован като „Малкият Йерусалим”. Още е наричан „Градът на булчинските рокли” което се дължи на многото сватбени ателиета и магазини за сватбени аксесоари.

В края на 20 век са изградени няколко големи предприятия за цветни метали, полимерни опаковки, обработка на отпадъчна пластмаса, и захарни изделия. В града се развиват консервната промишленост, производството на металорежещи машини, производство на пластмаса и винарска промишленост.

Асеновград има благоприятно географско положение с потенциал за инвеститори за развитие на хранително-вкусовата и леката промишленост.

Последно време се наблюдава тенденция за урбанизиране на територии около пътя Пловдив – Асеновград. Прогнозира се, че в близките 10 години Асеновград и Пловдив ще се съединят.

Асеновград е важна туристическа и културна дестинация. В околиято има 15 църкви, 58 параклиса и 5 манастира, няколко музея (исторически, винарски, етнографски), а на 2 километра от града се намира Асеновата крепост.

Традиционните събития и празници за Асеновград са Йордановден, Свети Трифон Зарезан, Поклонение до манастира „Света Петка”, Свети Свети Константин и Елена и Асеновградска празнична седмица.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter