Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща > Блог > Счетоводно обслужване в град Варна

Счетоводно обслужване в град Варна

Изглед от град Варна Столицата на Черноморието Варна е един от градовете с добро икономическо развитие, което предразполага към квалифицирани счетоводни услуги, които да съдействат за качеството на бизнеса в тази част от държавата. По повод частните бизнес интереси все по-често биват търсени счетоводители и юристи, които да се занимаят със законовите разпоредби за легална търговия тук и в България.

Малките и средни предприятия поддържат постоянни контакти със съществуващите счетоводни къщи било то за консултации или ангажименти в дългосрочен план. Тези дейности допринасят за развитие на икономика и правилното отношение по повод законите на републиката.

Счетоводното обслужване е на най-високо ниво и в канторите работи висококвалифициран персонал. Градът разполага с четири мола и присъствие на всички известни търговски вериги в Европа в това число Кауфланд, Лидл, Билла, Технополис и други. При толкова висок интерес към черноморския град от бизнес естество е напълно нормално присъствието на счетоводители, които да се погрижат за интересите на фирмите и гражданите.

През новата 2013 година се очаква прираст на инвестициите, което ще отвори още повече работа на счетоводните къщи във Варна. Както се казва дай Боже пък времето ще покаже дали сме били прави или не. В статията е нужно да споменем и други търговски обекти, които допринасят за доброто име на града и това са централните и рибни пазари носещи стабилни приходи.

Следим всичко случващо се във Варна, защото само преди няколко време градът бе обявен за най-доброто място за живеене в България. И ако това не е повод да погледнем сериозно на черноморската ни столица, какво друга да е.

 

Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter