Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна къща Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Блог за счетоводни информации и публикации

Счетоводно обслужване в град Варна

Изглед от град Варна Столицата на Черноморието Варна е един от градовете с добро икономическо развитие, което предразполага към квалифицирани счетоводни услуги, които да съдействат за качеството на бизнеса в тази част от държавата. По повод частните бизнес интереси все по-често биват търсени счетоводители и юристи, които да се занимаят със законовите разпоредби за легална търговия тук и в България.

 
Изплащане на възнаграждение по Граждански договор

семинар  - Изплащане на суми по граждански договориЧаст от внесените в ЗДДФЛ промени от 2013 г. са за извънтрудовите правоотношения и изплащането на възнагражденията по тях. Семинарът на Крестън БулМар обръща внимание на новите норми за изчисляване на възнаграждения, изплащането им, издаването на документ установяващ изплащане на доход и удържането и внасянето на данък от този, който плаща дохода. Дава се точна информация относно срокът за внасянето на данък и как се декларира той пред данъчната администрация.

 
График за отпуски
График за отпуски

С настъпването на новата година, особена актуалност отново получи темата за изготвяне на Графици за ползване на платен годишен отпуск. В тази статия ще обобщим по-важното, което е нужно да се знае по темата.

 
Счетоводството е най-старата професия на света
Отдел по счетоводство в американска фабрика. Снимка от 1913-та година.

В записките си, събрани през 1979 г., професор Линда Плънкет, която е преподавала в Колежа на Чарлстън, Южна Калифорния, определя счетоводството като "най-старата професия", тъй като праисторически семейства трябвало да се отчитат своите храна и дрехи, за да се изправят пред студените сезони.

 
Практически ДДС справочник
ДДС

Един от водещите сайтове на медийната група на Kreston BulMar balans.bg публикува наскоро удобен и практичен ДДС справочник, който има за цел да представи максимално кратко и ясно по-съществените клаузи от Закона за Данъка върху добавената стойност и правилника към него. Текстовете обхващат важни понятия и дейности, свързани с:

 
Анкета на KPMG: Шефовете на счетоводни кантори са недоволни от обучението на служителите си
Accounting today

Сайта Accounting Today публикува резултати от нова анкета, проведена от KPMG сред множество счетоводни и финансови кантори в САЩ.

 


Нашите профили в социалните мрежи

Facebook YouTube Групата ни в LinkedIn Акаунта ни в Tweeter